Zelená káva – názory, cena, kde koupit, lékárnu, je to za to?

Dnes je káva je považována za jednu z nejoblíbenějších nápojů, a to díky svým vlastnostem tonikum, příjemnou chutí a vůní. A v případě, že účinek Černá káva na těle známe všechny (nebo téměř všechny) z vlastností exotická pro nás, zelená káva víme poměrně málo. V tomto článku se budeme snažit vyplnit tuto mezeru tím, že zvažuje vlastnosti zelené kávy a její účinek na organismus. Kromě toho, mluvit o výhodách a poškozuje tohoto nápoje, o jeho vzniku a recepce.

Popis zelené kávy

Je tam zelená káva

Vzhledem ke zvýšenému v posledních letech zájem o zelený čaj, který má mnoho léčivé vlastnosti, mnoho lidí se zajímá o následující otázce: Je tam zelená káva?

Odpověď: zelená káva je, nicméně, ne jako samostatné třídy, ale jako polotovar pravidelné Černá káva. Kromě toho, zelená kávová zrna raději používat Brazilci, kteří by měli být skuteční znalci a obdivovatelé tohoto aromatického nápoje.

zelená káva není poslední pražení nebo tepelné zpracování zrn přírodní kávové odrůdy arabica nebo robusta (dva druhy kávy nejčastěji používané v nepraženým formě).

arabica obsahuje méně kofeinu a tuku než odrůdy Robusta. Kromě toho, z důvodu nižší kyselost arabica robusta se liší od více příjemné chuti a různými příchutěmi. Na druhé straně káva Robusta je levnější než Arabica, protože kvalita je mnohem nižší.

Je to absence tepelného zpracování umožňuje zachovat kávu nejvíce antioxidantů, vitamínů a dalších živin. Kromě toho, smažené fazole sami, můžete dosáhnout co nejlepší chuti, protože doba pražení má vliv na chuť a chuť nápoje.

rt b hped boon1 Zelená káva   názory, cena, kde koupit, lékárnu, je to za to? Důležité! Realitní zelená káva, musí být pěstovány v organické půdy, hnojivo, které není použití umělých hnojiv a prostředky k boji proti škůdcům.

Name

Není těžké uhodnout, že její název kávy obdržel zelenou barvou zrn, které nebyly podrobeny tepelnému zpracování, a proto nemůže získat charakteristické černé kávy tmavě hnědé barvy.

Jak zelená káva?

zelená kávová zrna se liší jen tupý barvu olivového a vyšší obsah vlhkosti v porovnání s Černá káva.

Quality zelená káva je výrobek, který sestává z celých zrn bez jakýchkoliv stop vitální aktivity hmyzu nebo plísní. Kromě toho, zrno by neměla mít skvrny jiné barvy a zápachu, důkaz o porušení podmínek přepravy a skladování surovin.

Chuť zelené kávy

Pro spravedlnost je třeba poznamenat, že zelená káva nemá tyto ctnosti jeho pražené černá Brother jako dokonalý aroma, tmavé sametové fazole a bohatou chutí. Ale to neznamená, že ho méně populární mezi lidmi, kteří ocení kávu nejen pro úžasnou chuť, ale i pro výhody, které přináší do těla.

Tak, zelená káva má za sebou bohatou travnatý-trpkou příchuť, adstringentní a dokonce kyselá chuť, což ne každý bude líbit (chuť zelené kávy je poněkud připomínající chuť nezralých persimmons). V procesu pražení zelená káva získává nahnědlou barvu (i když ne tak bohaté jako Černá káva).

Metody zpracování zelené kávy

K dispozici jsou dva typy primárního zpracování, přes které prochází káva po sběru a čištění zrna. – mokré a suché

Suché zpracování

Tato metoda je nejstarší a zároveň jednoduché, protože to běželo od počátku pěstování a zpracování kávy. Předpokladem pro takovou léčbu, je dostatečné množství slunečního světla.

V suchém procesu sušení kávy se šíří v tenké vrstvě na slunci a periodicky mísí, zatímco v noci fazole povinné má být pokryt, který pomáhá chránit složky před vlhkostí. O dva týdny později, toto sušení kávové plody jsou čištěny z kůže pomocí speciální instalace.

Je třeba poznamenat, že v regionech s nedostatečným množstvím slunečního záření používá mechanické vlasů, takže doba sušení se sníží, a je 2 -. 3 den

Mokré zpracování

Tato metoda je pracná, nicméně, a dostat je to výstup kávových zrn mají vyšší kvalitu, a proto je zcela přirozené, že za mokra sušení se používá hlavně při zpracování elitních tříd kávy.

Proces zpracování za mokra zahrnuje několik etap:

  • 1. stupeň:. Seřazení kávy ovoce, které by měly být dobře vyzrálých
  • 2. fáze:. Sklizené plody jsou umístěny ve speciálním mlýnu, ve kterém je loupání zrn
  • 3. stupeň: Z fazolových odstraní kusů zbývající po ošetření mlýna buničiny. K tomu, semena jsou umístěny ve vodě po dobu jednoho dne, po kterém tělo odděluje snadno pod tlakem vody (jedná se o vysoké náklady na proces, protože země se specializuje na pěstování kávy, která se nachází v blízkosti rovníku, a v důsledku toho, voda je v nedostatku).
  • 4. krok:.. Sušení zrn

Po zpracování obilí, je poslán do skladu, kde procházejí přísnou kontrolou kvality a řazeny

V případě, že roste zelené kávy?

Rodiště zelené kávy, kultura pěstování, které má asi 800 let, je provincie Kaffa, který se nachází v Etiopii. Je to odtud není z Brazílie, káva začala svou triumfální pochod po celém světě.

rt bur bow1 Zelená káva   názory, cena, kde koupit, lékárnu, je to za to? Podle arabských legendy, jeden den kozy po jídle kávová zrna, celou noc vzhůru, pobíhají a dovádění, který neunikl pozornosti pastýře Kaldim, kteří se rozhodli pro testování účinku červeného ovoce keř s krásnými lesklé zelené listy. Ale pastýř připravený nápoj měl nepříjemnou chuť. Frustrovaný Kaldim hodil větve s ovocem v ohni, a po několika minutách cítil opojnou vůni. Pastýř opět připravila nápoj, ale z pražených kávových zrn. Kaldim v pití voňavého a lahodného moku, pocit svěžesti po celý den a celou noc. Tajemství veselí pastýře řekl opat nedalekého kláštera, který se pokusil posilující účinek nápoje na sebe a své mnichy, kteří s pomocí kávy později bojoval proti spánku během nočních modlitbách.

Storage

Trvanlivost zelené kávy je jeden rok. Zároveň dobré podmínky pro jeho skladování, tak vlhkost, definovaná jako 50 procent a teplotou 25 stupňů.

Důležité! Živiny a další užitečné látky obsažené v zelené kávy ztratil během dlouhodobého skladování, jakož i v důsledku vystavení světlu nebo teplu.

Složení a vlastnosti zelené kávy

kávovníku je považován za unikátní přírodní laboratoř, která obsahuje více než 1200 účinných látek, mezi nimiž mikro – a makroživin, vitamínů a antioxidantů.

Zajímavé je, že při zpracování obilí, jejich zpracování a přípravy, chemické složení produktu je modifikován.

Dále se podívejme na základní a nejdůležitější komponenty zelené kávy, že tento produkt vděčí za své léčivé vlastnosti.
Kofein
Zelená káva obsahuje malé množství látky (v porovnání s Černá káva).

Účinky kofeinu na těle:

  • zvyšuje duševní a fyzické aktivity, za předpokladu, spotřebu v rozumných mezích (jinak by mohlo dojít k narušení normálního fungování CNS);
  • odstraňuje únavu;
  • podporuje urychlení metabolických procesů;
  • zlepšuje paměť;
  • stimuluje fungování kardiovaskulárního systému;
  • zabraňuje hromadění tuku;
  • uvolňuje křeče.

Tanin
Tanin tvoří biologický film, který brání negativní účinek na organismus různých vnějších a vnitřních faktorů.

>>>>  Choco Lite - cena a názory, hubnutí, česká republika

Action:

  • snižuje propustnost kapilár;
  • přispívá k zúžení krevních cév;
  • neutralizuje účinek bakterií;
  • podporuje hojení ran;
  • normalizuje gastrointestinálního traktu;
  • potýká s symptomaticky jako těžkých kovů a jedů rostlinného původu.

chlorogenové
Tato organická kyselina je silný antioxidant, pomáhá čistí tělo před volnými radikály. Ale pouze kyseliny chlorogenové v surových kávových zrn v procesu pražení, tato kyselina se převede na více jednoduchých organických produktů, které dávají kávu výrazný (trochu svíravou) chuť.

Action:

  • pokles rychlost vstřebávání sacharidů, brání hromadění tzv podkožního tuku;
  • stimulaci fungování centrální nervové soustavy, oběhových a respiračního systému;
  • normalizace trávení;
  • stimulaci metabolismu dusíku;
  • posílení konstrukci proteinových molekul;
  • snižuje riziko vzniku diabetu typu II

Theofylin
Akce:.

  • snížení kontraktilní aktivitu hladkého svalstva (theofylin uvolňuje svaly průdušek a cév);
  • zvýšené prokrvení ledvin;
  • normalizace respiračních funkcí;
  • nasycení krve kyslíkem;
  • snížení koncentrace oxidu uhličitého;
  • stimulaci srdeční činnosti, zvýšením síly a frekvenci srdečních stahů;
  • snižování tón céva;
  • snížení rizika trombózy.

Aminokyseliny
Aminokyseliny jsou zodpovědné za plného rozvoje těla a udržování její řádné fungování.

Action:

  • zlepšila asimilaci vitaminů a minerálních látek;
  • produkci protilátek, které pomáhají v boji s viry a infekcí;
  • produkce hormonů, zlepšení metabolické procesy;
  • výroba hemoglobinu, který dodává kyslík do buněk v těle;
  • podporu růstu svalů a rychlou regeneraci svalů po cvičení;
  • zničení podkožního tuku;
  • otupení chuti k jídlu;
  • snížení vaskulárního tonu;
  • odstraňování radionuklidů a soli těžkých kovů.

Lipidy
Lipidy poskytují syntézu většina hormonů odpovědných za správné fungování nervového systému.

Taniny
Tyto látky káva dostane jeho charakteristickou kyselosti.

třísloviny, v kombinaci s organickými kyselinami, urychlit metabolismus a snižuje koncentraci glukózy v krevním oběhu.

Fiber
Akce:

  • normalizaci střevní mikroflóry;
  • odstranění přebytečné “špatný” cholesterol;
  • stimulující přirozený úbytek hmotnosti;
  • zvýšený průtok krve v cévách malé pánve;
  • obnova močového systému;
  • normalizace proces trávení;
  • zmírnění symptomů alergické reakce s;
  • posílený imunitní systém;
  • snižuje riziko vzniku srdečních a cévních onemocnění;
  • prevenci vzniku rakoviny.

trigonellinu
trigonellinu v procesu pražení se zničí v důsledku toho, dostatečně velké množství kyseliny nikotinové.

účinek kyseliny nikotinové:

  • k zajištění řádného růstu tkáně;
  • zlepšení metabolismu tuků;
  • uklidňující nervového systému;
  • podpora rozvoje žaludečních šťáv;
  • pokles tlaku;
  • usnadnit vývoj těchto hormonů jako estrogen, progesteron, testosteron, inzulín, tyroxin a kortizon;
  • zvýšení pohyblivosti kloubů;
  • normalizace trávení;
  • udržování optimální hladiny glukózy v krvi;
  • aktivace a normalizace aktivity mozku;
  • vazodilataci;
  • normalizace krevního průtoku;
  • zlepšení jater;
  • regulaci cholesterolu a lipoproteinu

Action Éterické oleje:.

  • regulaci kardiovaskulárního systému;
  • eliminovat zánět;
  • změkčení kašel;
  • zvýšit vykašlávání hlenu z průdušek;
  • neutralizovat účinek bakterií;
  • zlepšení fungování trávicího traktu.

Vlastnosti zelené kávy

  • spalování tuků;
  • celulitida;
  • protizánětlivé;
  • antioxidant;
  • tonikum;
  • antifungální;
  • antivirové;
  • rakovina;
  • proti křečím;
  • diuretika;
  • laxativa;
  • snižujících překrvení.

Effect zelené kávy

Jak zelená káva?

kofein, který v malém množství je obsažen v zelené kávy, a to nejen upravuje a posiluje procesy excitace přímo v mozkové kůře. To přispívá jednak ke zvýšení psychické a fyzické aktivity, a za druhé, urychlení všech metabolických procesů v těle.

Zelená káva (v důsledku přítomnosti kyseliny nikotinové), přispívá k urychlení metabolismu, čímž se zvyšuje rychlost spalování tuků. Tyto rostliny kukuřice jsou bohatým zdrojem vitamínů, aminokyselin a minerálních látek, které pomáhají udržovat normální fungování těla.

rt bck bow1 Zelená káva   názory, cena, kde koupit, lékárnu, je to za to? Zelená káva snižuje potřeba glukózy je přibližně dvakrát, čímž se nastaví a kontrolu hladiny cukru v krvi. Na konci, pomocí zelené kávy, menší potřebu na sladké.

Jednou z nesporných výhod zelené kávy, je jeho schopnost potlačovat chuť k jídlu a tupý pocit hladu (a víme, že přejídání často vede k nekontrolovatelnému nárůstu tělesné hmotnosti a tvorbě nadměrného tělesného tuku). Jednoduše řečeno, zelená káva podporuje hubnutí a brání náboru kil.

Důležitá je také skutečnost, že zelená káva významně redukuje tukové zásoby, takže pokaždé, když po jídle a konzumaci šálek tohoto nápoje tělo musí hledat tzv doplňkových zdrojů energie, které se stávají nadbytečné tuky. Výsledek: efektivní spalování tuků v lidském těle, bez použití syntetických drog, které často mají negativní vliv na tělo a fungování některých systémů

.

Green kávový extrakt snižuje krevní tlak, snižuje koncentrace cholesterolu v krvi (připomeňme, že nadměrné množství cholesterolu je často hlavní příčinou poruch v srdci). Tak, pravidelná konzumace zelené kávy je vynikající prevencí různých kardiovaskulárních onemocnění.

Účinnost zelené kávy

Vysoká účinnost výrobku, jako jsou zelené kávy, a to především díky své skutečně jedinečný dietní vlastnosti.

První, že obsahuje přírodní antioxidanty, stimuluje rozpad shluků tukových buněk. V případě, že tradiční Black pražená káva pomáhá rozbít o 14 procent tělesného tuku, zelená káva odstraňuje více než 45 procent tuku. Závěr: zelená nepražená káva je 3krát účinnější porouchá tělesného tuku ve srovnání s normální kávy. Kromě toho, antioxidanty pomáhají eliminovat volné radikály.

Za druhé, v průběhu ztráty kil kůže ztrácí elasticitu a stává se zdravější a krásnější.

Třetí, zelená káva není škodlivá s mírou škody tělo, protože obsahuje malé množství kofeinu (je to prvek, který je součástí kávy je největší hrozbou pro zdraví s nadměrnou spotřebou). Ale s mírou kofeinu je užitečná pouze jako nasycené mastné kyseliny tělu energii potřebnou k udržení vitality a aktivity po celý den.

Za čtvrté, zelená káva příznivý účinek na mozkovou činnost, čímž se zvyšuje účinnost.

Výhody a poškozuje

Výhody zelené kávy

1. Podporuje spalování tuků.
2. Aktivuje látkovou výměnu. Sims 3. Ten pocit hladu.
4. Snižuje chuť k jídlu.
5. Normalizuje obsah cukru a cholesterolu v krvi.
6. Odstraňuje odpad a toxiny.
7. Zabraňuje stárnutí pokožky.
8. Zmírňuje zánět.
9. Chrání před UV zářením.
10. Přispívá ke zlepšení metabolismu.
11. Zlepšuje krevní oběh.
12. Normalizuje činnost kardiovaskulárního systému.
13. Normalizuje žlázy s vnitřní sekrecí.
14. Zlepšuje paměť.
15. Reguluje zažívací trakt.
16. Zlepšuje náladu.
17. Posiluje kosti a svaly.
18. Normalizuje střeva.
19. Stimuluje duševní a fyzickou aktivitu.
20. Odstraňuje bolesti hlavy.
21. Zlepšuje činnost vyšší nervové soustavy.
22. Podporuje růst a posílení vlasů.
23. Snižuje nabobtnání vylučování přebytečné tekutiny.
24. Podporuje odbourávání cukrů a inhibuje transport glukózy do krve, využití při léčbě diabetu.
25. Brání ucpání cév.

Škody na zelené kávy

Jak již bylo uvedeno výše, je kofein ohrožuje zdraví stavu jejího nadměrného příjmu. Zvážit negativní účinky této látky.

1. Systémové podávání kofeinu ve velkých dávkách (1000 mg za den nebo více) mohou způsobit, že nervové buňky a nakonec vést k závislosti.

Příznaky „kofeinu“ závislost:

Když návykové tonické vlastnosti kávy se postupně snižuje, přičemž pro dosažení požadovaného (nebo kolem) účinku, se bude vyžadovat zvýšení obvyklé dávky ,

>>>>  Nomidol - recenze, cena, kde koupit, přísady, jak to funguje?

2. Dlouhodobá stimulace nervového systému přes kávy je důvodem toho, že tělo je neustále v vzrušeném stavu, a v důsledku toho, nervový systém prožívá systematický stres. Taková namáhání nejen vyčerpává nervových buněk a narušuje normální činnost všech systémů těla.

3. Spotřeba kofeinu ve velkých dávkách může vyvolat vývoj psychózy, epilepsie, paranoia a neoprávněným agresivity.

4. Káva stimuluje srdeční činnost, stimuluje vasomotorické centrum a ucasa puls. Kromě toho, kofein vyvolává malé zvýšení krevního tlaku. Proto se velké množství kávy (černý a zelený) není vhodný pro lidi s vysokým krevním tlakem a ischemie.

Obecně platí, že nebezpečí nápoj pro srdce systému závisí na následujících faktorech:

  • kardiovaskulární onemocnění a dědičné predispozice k nim;
  • hmotnosti;
  • nesprávná strava;
  • nízká tělesná aktivita.

5. Káva „flush“ tělo vápníku, hořčíku, draslíku, sodíku, vitaminy B1 a B6, což může vést k následující závažné problémy:
Závěr:! I zelená káva by měly být konzumovány s mírou

Typy zelené kávy

Natural zelená kávová zrna

Dnes, přírodní zelená kávová zrna velkoobchodní pochází hlavně ze zemí, jako je Indie, Etiopie, Brazílie a Kolumbie. S rostoucí poptávkou po tomto produktu roste množství kávy dodané.

zelená kávová zrna mohou být implementovány s monosort (to znamená, že kávová zrna, které patří ke stejnému druhu a stupně, jakož i získané z jednoho plantáže), nebo ve smíšené formě, zahrnující smíchání různých tříd produkovat specifickou chuť a aroma nápoje. Často se mísí zelená káva zahrnuje ne více než 13 druhů, s mísením bere v úvahu velikost a hustotu zrn. Kromě toho je důležité, aby se zrna až do smíchání proces byly zpracovány stejným způsobem, jinak pečeně bude nerovnoměrné.

V surové zelená káva obsahuje maximální množství živin.

Raw (nepražená) zelená káva

Konstantní použití surových kávových zrn, které nebyly podrobeny postupu z pražení, přispívá ke stabilitě ztráta hmotnosti v důsledku obsahu v bobů chlorogenové kyseliny, která je zničen během pečení. Tato látka se porouchá tuků ve střevě, a tím brání jejich absorpci do krve.

nepražené kávy má nejvyšší (Premium), první a druhé třídy. Podle Europen norem, podléhají prodej pouze zrna Premium. Ale američtí (a globální) normy pro vybraný stupně specialita (speciální), které splňují nejvyšší standardy kvality. Že je káva připravena z odrůd speciální, dnes se podávají v kavárnách a restauracích.

Běžná pražené zelené kávy

zelená kávová zrna, prošel tepelné zpracování, ztrácejí své zvláštní léčivé vlastnosti, protože v procesu pražení, některé látky obsažené v plodech rostlin, se převede na jiný. Například při pečení štěpení kyseliny chlorogenové, obsahy, které jsou oceňovány a zelená káva.

Ale pražená káva má mnoho prospěšných vlastností. Hlavní věc je, smažit zrna, protože míra doneness bude mít vliv nejen chuť a chuť nápoje a obsah živin v ní.

Doma je tepelný způsob kontakt zpracování zrna (pečení na pánvi nebo v troubě). Nevýhodou této metody je, že laik je obtížné určit připravenost produktu:. Takže v polovině semena musí být pečené, zatímco vnější část by neměla hořet

Pozemní zelená káva prášek

Práškový (nebo mleté), zelená káva je možné zakoupit v konečné podobě, a může brousit sami. Výsledný prášek může být použit pro přípravu svůj oblíbený nápoj a mohou být zahrnuty do prostředku proti celulitidě, čištění a regenerační kosmetiky.

Pro přípravu kávového nápoje 2 lžičky prášku nalít sklenici vroucí vody a nechá se vyluhovat po dobu 5 minut (pokud je to žádoucí, před použitím, do kanalizace).

rozpustný granulovaný zelená káva

Granulovaná káva je vyroben z prášku prochází procesem sušení rozprašováním prostřednictvím agregace, ve kterém je prášek navlhčenými za vzniku granulí. Dále je mletá káva pod silným tlakem páry promění v malé shluky pelet.

Důležité! Intenzivní tlak mění molekulární strukturu zrna, takže příznivé vlastnosti zelené kávy mnohem ztraceno.

Lyofilizovaná zelené kávy

Lyofilizovaná káva, také známý jako frieze Dryden, vyráběný „vymražením“. Při přípravě tohoto typu rozpustné kávy kávového extraktu být hluboce zmrazené při velmi nízkých teplotách, což zase způsobuje ledová káva aglomerátu, ze kterých pomocí vakua, vysoké teploty, a výfuku odstraněny veškeré přebytečné kapaliny. Pak téměř suché káva monolit je rozdělen do hustých a homogenních krystalů a pyramid.

Tyto drahé technologie výroby lyofilizované zelené kávy, která se obrací nápoj chuť a vůni, která je nejblíže k přirozené, vedla k jeho vysoké ceně.

Návod k používání zelená káva

Jak brousit zelené kávy?

Broušení fazole je jedním z nejdůležitějších etap přípravy jakékoliv kávy, včetně zeleně. Mletá kávová zrna pro intenzivní identifikaci chuť a výběr aromatických silic. Takže, tím jemnější mletí, tím větší je plocha kontaktu mezi vodou a kávou, a tento poměr ovlivňuje rychlost extrakce.

Je třeba poznamenat, že syrové zelená kávová zrna mají vysokou tvrdost a hustotu, a proto je brousit pomocí běžného kuchyňského mlýnku je velmi obtížné. Z tohoto důvodu, místo elektrického mlýnku je doporučeno používat malé mlýn, který je určen pro ruční broušení. Jejich hlavní rozdíl od elektrických modelů je, že vzhledem k nízké rychlosti kávové zrno nemělo být vyhřívané, a proto ztrácí svou chuť, vůni a užitečných vlastností.

Důležité! Zelená káva by se měly provádět poměrně hrubě (velikost rozemletých zrn by měla být asi 1,5 x 1 mm). Pro usnadnění procesu mletí, máčení předem obilí do studené vody.

V nepřítomnosti přípravků pro ruční broušení, můžete použít ruční mlýnek na maso, tvrdé a tuhé kotouče, které mohou brousit pevné zrno zelené kávy.

Ať už chcete smažit?

Pražení zelené kávy zlepšuje chuťové vlastnosti nápoje, snižuje hladinu kofeinu a také pohodlnější při mletí obilí.

V případě, že zelená káva bude použit jako tonikum a prostředky pro hubnutí se zrna suší jen mírně na suché pánvi. Je důležité, aby se zabránilo změně barvy granulí a objevení jakýchkoliv pachů.

Kromě mírně suší zelená káva je mnohem jednodušší brousit. I když obsahuje malé množství kofeinu a uložen maximální počet živin a chlorogenové kyseliny, urychluje látkovou výměnu a má mnoho dalších vlastností, které jsou prospěšné pro tělo.

V případě, že prioritou je chuť kvalitních kávových zrn se praží před tím, než získaly světle hnědou barvu během 15 minut na suché pánvi.

Jak upéct zelené kávy?

zelená kávová zrna se praží na principu slunečnicových semen nebo arašídy v misce (v troubě je lepší, smažit, protože v tomto případě je zrno problematické míchat, a proto je surovina nerovnoměrně opečené).

Pražení kávových zrn je doporučeno používat litinové nádobí, které je předehřátý. Je žádoucí vyčlenit samostatnou pánev, protože káva má tendenci snadno absorbovat všechny pachy.

>>>>  Milk Skin - lékárna, skutečné názory, koupit nyní, cena

tak, že na dolní části předehřáté pánvi nalít obilí do jedné (maximálně dvě) vrstvy. Spustí proces vaření na mírném ohni, postupně by se měla zvýšit jehož intenzita (ale moc oheň nelze provést, protože to může způsobit, že obilí bude rychle hořet a stal hořkou). Během pražení, jehož trvání je 5-15 minut (záleží na účelu použití zelené kávy a osobní chuťové preference), obilí pomeshivayte neustále s dřevěnou špachtlí. Pro delší pražením obilí převezme bohatý hnědý odstín a chuť, obsah kofeinu v nich podstatně zvýšit.

Stage pražení kávových zrn
1. Nákup zrn světle žlutý odstín a travnaté aroma.
2. Uvolnění fazole vody, která se bude káva začínají „kouř“. Sims 3. Vznik „první třesk“, což naznačuje, že proces pražení vstoupil do aktivní fáze. Během této fáze, cukerné složky zrn, začne docházet k karamelizovanou, pak při odpařování vody, a jejich struktura je rozebráno. Shrnutí: éterické oleje ze semen vyjít. Po objevení „první trhliny“ můžete dokončit svůj pečeni kdykoliv (to vše závisí na vašich chuťových preferencí).
4. Pokračování caramelization a uvolnění bobů olejů. Zatímco fazole začnou zvětšovat a ztmavnou.
5. Vznik „druhé trhliny“, který svou intenzitou je mnohem horší než ten první. V této fázi pečení malých kousků fazole může „letět“ z pánve, takže buďte opatrní a chránit oči před padajícími částic.
6. Odstranění pražené kávě před horkem. Je třeba mít na paměti, že výrobek po určitou dobu bude „chodit“ kvůli jeho vlastní teplotou. Proto se fanoušci slabé pražení kávy se doporučuje vypnout sporák dopředu.

Je důležité, aby se zabránilo velmi tmavé pečeni, spolu s výskytem zrn husté a štiplavý páry (na skutečnost, že v této fázi je dokonalé spalování cukru a zničení struktury zrn, čímž se nápoj bude špatné a velmi hořké).

Pokud je káva „dosáhnout“, by měl nalít do mísy, přikryjte silný papír a necháme alespoň šest hodin pro ochlazení a odstranění nadbytečného oxidu uhličitého, který je v dokumentu pomocí čepů, můžete provést několik malých otvorů.

Studená káva je vyčištěn z lusku a zemí.

Důležité! Když zem právě pražená kávová zrna získají kyselou chuť a hořkost.

Káva skladovat v uzavřené nádobě v tmavém a suchém místě.

Důležité! Když pražení kávových zrn nepřijatelné používání oleje.

Jak vařit?

vařit zelené kávy lze používat konvici s kávou, Turky, francouzském tisku, kávovary, espresso.

Příprava zelené kávy v kávovaru
hrnec je naplněné vodou a dát na oheň. Když se teplota vody dosáhne 90 – 95 stupňů (to znamená, že výchozí vody do varu), pot se odstraní z tepla, a pak přidat kávu hrubého nebo střední broušení. Míchaný nápoj zbývá pro maceraci po dobu 3 až 5 minut, pak se nalije do předehřáté poháru (v případě potřeby může být káva napjaté).

Příprava zeleného turecké kávy v cezve
Turk se studenou vodou, dát na oheň a zahříván (ale ne do té míry, vařící vody). Potom Turku, přidejte 2 – 3 lžičky kávy, jemně mletých a vaří na mírném ohni. Zatímco káva je odebrána z tepla, když vidíte pěnu. Poté, co se pěna neusadí, Turek opět poslán do kamen. Taková manipulace se provádí 3 až 4 krát, po kterém se nápoj se smíchá a nalije do šálků, předehřívá teplou vodu.

Příprava zelené kávy s použitím francouzské tiskové
1. Část skleněné francouzského lisu se zahřívá horkou vodou, načež se přechází do nádoby s mletou kávou, hrubé mleté ​​(bude káva střední nebo jemné broušení být jednak prosakovat přes filtr, a za druhé, těžší tlačit lis) .
2. Káva nalít horkou vodu a míchá se. Sims 3. Francouzský tisk s víkem, ale filtr není pevně po dobu 3 – 5 minut (vše závisí na tom, jaký druh pevnosti Chcete-li získat výstup)
4.. Rod pomalu dát do pohybu, vynechání filtru.
5. Odděleny od kávová sedlina, kapalina se nalije do předehřáté šálky.

Vše lze jednoduše při použití kávovar nebo kávovaru, kde jsou automatické všechny procesy. Každý si může zvolit nejoptimálnější variantu ceně, kvalitě, rozsahu a způsobu přípravy nápoje.

Dávkování

Podle studií, optimální dávka zelené kávy, je jeden nebo dva šálky denně (nebo 10 g). Vezme-li se zelená kávová zrna extrakt dávka je snížena na 0,8 g na den (nebo dva sáčky), jak je v extraktu neobsahuje balastních látek.

Předmět

Kurz zelená káva je individuální a závisí na vlastnostech milovník pití a jeho zdravotní stav. Pokud je zelená káva přijata, aby se zbavit nadbytečných liber, doba jeho použití závisí na cílech – to je, kolik kil musíte ztratit
.

Jak pít zelené kávy?

Zelená káva by měla být opilý bez přídavku cukru, 15 minut před nebo půl hodiny po jídle.

Uvědomte si, že při současném konzumací kávy alkoholu a tabáku zvyšuje hladinu cholesterolu v krvi. Kromě zelené kávy (i když v menší míře, než černá) zvyšuje účinek tabáku a alkoholu.

Jak kofein pomáhá odplavit z těla takových látek jako je vápník, milovníci tohoto nápoje je doporučeno (pro kompenzaci jeho účinky) zahrnout do svého jídelníčku sýr, sýry, mléčné výrobky a ryby.

A konečně, nadměrné konzumace kávy snižuje tekutiny z těla. Z tohoto důvodu, ti, kteří pijí velké množství kávy, se doporučuje vypít asi 1,5 -. 2 litry vody denně

Kontraindikace

Silně omezit nebo zcela vyloučit ze svého jídelníčku zelené kávy se doporučuje v následujících případech:

  • Citlivost na kofein: stimulační účinek této látky zvyšuje úzkost, úzkost a podrážděnost a bolesti hlavy
  • .

  • Poruchy spánku: kofein tonikum platí pro 3 – 8 hodin (pokud je použit v zelené kávy je tento efekt výrazně sníženou)
  • .

  • Problémy s trávicím traktu:. V některých případech může kofein působí na žaludeční dráždivé, zvláště pokud máte syndrom dráždivého tračníku nebo vředy
  • Hypertenze.
  • Zvýšená nervovou dráždivost.
  • Lactation.

With caution green coffee should be taken by pregnant, the question on expediency of reception and dosage of the drink is decided by the doctor.

And of course, coffee (even green) should not be given to children who have this product can trigger the development of conditions such as:

  • enuresis;
  • involuntary twitching of the eyelids;
  • constant anxiety;
  • mood swings;
  • tearfulness;
  • aggressiveness.

Side effects green coffee

Green coffee consumed in large doses, can cause such disorders:

It is extremely important to control the intake of coffee and to remember that everything is good in moderation.

Emilie Jurečková
About Emilie Jurečková 166 Článků
Emilie Jurečková je 25 let starý umělec, který rád sleduje sport, plavání a vandalizaci autobusových zastávek. Je zábavná a kreativní, ale může být také velmi nudná a trochu nudná.Je to česká muslimka. Začala studovat chemii na vysoké škole, ale nikdy nedokončila kurz. Je vegetariánka.Fyzicky je Emilie v dobrém stavu. Má průměrnou výšku, bledou pleť, blond vlasy a černé oči. Má monobrow.Vyrostla v sousedství dělnické třídy. Byla vychována ve šťastném rodinném domě se dvěma milujícími rodiči.V současné době je ve vztahu s Milesem Donaldem Watsonem. Miles je o 5 let starší než ona a pracuje jako umělec.Nejlepší přítelkyně Emilie je bojující umělec Margot Cooperová. Jsou neoddělitelné. Ona také visí kolem s Clyde Hill a Veronica Li. Baví se spolu chodit.